Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och här på denna sajt är det helt allright att häva ur sig - undret inträffar, trollet sprack när det träffades av ljuset....


Passerat tillstånd


Orden blev till
fick kropp
blev synliga
kunde inte
förringas
inte förljugas

DET STÅR I KLARTEXT

Texten blev
kommenterad
fick respons
från er
och

DET UTGJORDE SKILLNADEN

som redan
har blivit

och
tillståndet passerade

NÄR JAG SÅG HJÄLPEN NI GAV MIG




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 10:42



Bookmark and Share


  Nicklasb
Känner igen känslan!
2007-09-15

  Ronny Berk
en tröstetext som berör...fint tänkt och formulerat... ja...
2007-09-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härligt hoppfull!
Gör mig glad! :)
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP