Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

emelie

blåsa liv i ballongerna
sjunga med i de underbara sångerna

dricka vin direkt ur tetra paketet, helt medvetet
som alla de andra gångerna

röka för många cigaretter
dansa tills vi trillar
bada i tunna, kramas, hicka och säga, det är bara dig jag gillar

bli alldeles för rund under foten och däcka ihop framför brasan medans vinet förvillar





fast just nu vill jag bara lägga mig i soffan och somna
...och låtsas att det inte finns några välkomna





Övriga genrer av LaPetiteRobeNoire
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-09-15 12:51



Bookmark and Share


  LaPetiteRobeNoire
man skall inte skriva kärleksrim på fyllan :)
2007-12-13

  Obnoxious
Gulliga dej jag börjar redan bli lite full :)
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan