Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir riktigt glad över alla kommentarer, uppmuntran, omtänksamma mail från er osv.....


Läkande belöning


Här skriver
man oftast
om sådant
som gör
så förtvivlat
ont
och
blir ändå
belönad
med

mycket
gott

Här finns
en
aldrig
sinande
ström
av
omtänksamhet
och
DET
var för
mig en
fantastisk
överraskning




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 08:51



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Hej ulla!
Du har så rätt
På den här sajten finns det en påse blandat med känslor
Tummen upp för din dikt
Kram
Ken Cassel
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP