Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina ofrivilliga sorger har förändrat mig så mycket att jag ibland inte känner igen mig. Jag undrar hur man blir människa igen.....


Ett annat jag


Häromdagen
kände jag
mig som
pånyttfödd

....det var då

Idag känner
jag inte
igen mig
själv

....i detta nu

är jag
inte den
pånyttfödda
plötsligt

....är det nytt nu

denna
människa
känner
jag inte

....ska det vara jag




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2007-09-16 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP