Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får jag en enda gång till höra att andras ord bara är av välvilja, så skriker jag!


Vänd blicken


Det bergriper JAG VÄL
att allt ni säger till
mig är av välvilja

Jag skulle väl aldrig
tro att mina vänner
skulle vilja mig ont

Sådana vänner
vill man väl
inte ha kvar

Kanske om ni lyssnar
noga och själva hör
era välviljor

Skulle kunna få er
att se saken lite mer
ur MITT perspektiv

Bara detta lilla
begär jag av er
att vända blicken utåt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 14:59



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Bra skrivet! Att vända blickarna utåt och försöka förstå ur andras perspektiv än sitt eget snäva är ingen dum idé!
2007-09-15

    LadyFool
yes! bra skrivet :)
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP