Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tårar


Sminket finns inte där
Ingen svärta stannar upp det salta vatten som rinner längs min kinder
längs halsen
och ut i tomma intet

Vreden finns inte heller där
Gråten är där för mig
Den tröstar mig
Tillåter mig att släppa allt
Att få bli barn igen
Samtidigt som den låter mig mogna


Just i det ögonblicket
Just då
känner jag mig vacker.




Fri vers av Nudelslabb
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 13:27



Bookmark and Share


    Mathilda R.
oerhört vacker poesi... gillar ditt sätt att skriva. mycket.
ha det bra / stiernfall
2007-09-15

    Mig
jag älskar dig, det vet du.
och jag älskar det du skriver
2007-09-15

  mare VIP
Vackert...skönt att tårar finns....
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb