Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarnas sjö 3

 

Räddar du någon

ur tårarnas sjö

berätta inte för någon

vem det var.

 

Om någon räddar dig

ur tårarnas sjö

berättar för alla

vem det var.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 789 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-09-15 15:33



Bookmark and Share


  Anette Hedqvist
Klok och konkret dikt! Just därför är den också så bra. INga omkrivelser utan rakt på sak. Jättebra verkligen!
2008-05-10

    Gondi
Underbar.
2008-02-21

  sodavatten
Väldigt kloka tankar!
Jag ska komma ihåg den här
och spara den
i mitt sinne.
2008-02-21

    Lena Nilsson
Här har du en viktig poäng!
2007-09-16

    Maria Malm
Kloka ord. Applåd och bokmärke.
2007-09-16

  DanSan
****************************

Härligt skönskrivet och hoppfullt
Lars . . . Ty de somm gör sådana
gärningar är de sanna hjältarna!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

***************************
2007-09-16

  Maria Zena Viklund
visdoms ord väl förgyllda!
2007-09-16

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
bra!
2007-09-15

  Lilla My* VIP
Vackra ord på pränt i Tårarnas sjöar!*Läst alla*:)
Tycker den här sista är bäst!
2007-09-15

  Cris
Kloka ord i din fina tårserie.. !
2007-09-15

  Masken
Fin serie med tårarnas sjö.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf