Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmmmm...hur blev denna text egentligen. Ge gärna synpunkter på hur den kan bli bättre...


Stig...finn mig

stig
finn mig
finn mig
stig

vart är du
du stigfinnare
längtar efter dina barrnålar

dina nålar av barr
är så mjukt för ögat

ser din skogs mossar
vill somna där
just där

ge, ge, ge mig
jag vill bara ta
ta hand om mig
ge mig andrum
att ta hand om mig själv

söker vila i tallbackens famn
i vindens sus och ¨bäckens brus

finn mig stig
led mig fram
till stigfinnarens trygga varma famn






Fri vers av Sara Anteskog
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-15 19:53



Bookmark and Share


  dalida_bl
Vart ska du? Du är redan funnen!*ler*
Med egen vilja i ödets händer ditt hjärta redan följer en stig utan att du vet om detta...


Ha det bäst!
Hälsningar

EN/D/
2007-09-15

  Ronny Berk
vindsus och bäckbrus tilltalar mej mycket...mjukt vilar i skogs mossor finner du stigar av vackra ord att vandra... ja...
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog