Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr: 4 Jag är...(ett inre självporträtt)

jag är...
öppen

jag är...
tom

fyll mig snälla
med något varmt och äkta
något närvarande

jag är...
likt ett löv för vinden

gult
vackert
skört
vilset

jag är...
någon

men vem
det vet bara vinden

jag är...
blind för mina egna behov

hjälp jag behöver glasögon
se mig
inifrån
utifrån
uppifrån
underifrån
höger
vänster
syd och nord

jag är...
i desperat behov av
sömnen som ger verklig vila

den vakna sömnen

jag är...
en liten skit

som inte vet något

jag är...
en behovstörstande varg

ensam i sin flock

jag är...
älskvärd

varm av kärlek

jag är...
längtansvärt drömmande

om ett annat liv med alla delar
delaktiga

jag är...
sorgsen och trött

jag är...
krigaren som lagt ner sin sköld

jag är...

naken

avskalad

tyngd




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-09-15 23:51



Bookmark and Share


  Tabes
Jag gillar den självutlåtande stilen.
2007-10-21

  Effell
Inledningsfraserna \"Jag är öppen\" och \"Jag är tom\" är kraftfulla tillsammans. Smärtsamma.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog