Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love maybe.



Ibland vill jag
hålla
din hand hårt.

Jag är rädd för
att försvinna
när det blåser.

för jag känner
att
jag inte alltid
står med båda
fötterna
på jorden.

eller så är det ännu en dålig ursäkt för att få stå dig nära och känna doften av vår hud som vidrörs av minnen. Att få läcka glädje mellan läpparna i ett leende.




Fri vers av tingeling
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-15 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tingeling
tingeling