Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text ur nonsenslandet. Men det landet är rätt så spännande att vara i.


I kläckrankornas dal

Det var i kängrankornas dal.

En vanlig dag där alla hårt höll fast vid varandra och
de känslor som slingrade sig fram genom träd och buskar.

Plötsligt steg tjock rök upp mellan träden.

Panik utbröt i lägret och revor uppstod i de vackra rankornas blad.

En katastrof hägrade.

Hur de än strävade att nå tillbaka till varandra så ökade bara distansen.

\"Ormar\", ropade någon.

\"De stora eldskaparna tar över\", skrek en annan.

Plötsligt steg en liten ranka fram ur kaoset.

Sökande efter någon att hjälpa ta strid mot de starka.

De riktade all sin energi och passion ut i universum och bad planeterna om hjälp.

\"Ta hjälp av nord och sydpolen\", viskade alltet.




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-15 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog