Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet kom mig nära

ömhet kom mig nära
klä min hud med värme
stryk sakta din hand mot min kind

låt mig veta att jag är din
låt din blick sjunka djupt in i min
ge mig fast förvissning om oss
att din inre styrka finns här för mig

låt mig falla in i din famn
våga ge mjukheten styrka
slappna av och bli






Fri vers av Sara Anteskog
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-16 00:01



Bookmark and Share


  Just Emotions
Underbart...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog