Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrogen

Hon kippar efter andan

Hon sjunker djupare

När hon långsamt ser allt försvinna vid vattenytan

Hon är inte värd något annat
Hon är inte värd något annat

Allt var hennes fel

Ingenting är längre som det brukar

Allting är som det alltid har varit

Det var hennes fel
Det var hennes fel




Övriga genrer av KarinMCs
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinMCs
KarinMCs