Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar dit

Jag lever just nu

Det är skönt att leva i nuet

Vänder mig inte om

Ser möjligheter

Ser det jag inte sett tidigare

Ser det jag vill se




Övriga genrer av KarinMCs
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-09-16 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinMCs
KarinMCs