Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varande och ickevarande

jag saknar människor
som fanns förut
eller fortfarande finns
bara inte här

jag saknar saker
som jag ägt
eller aldrig haft
ens nästan

och jag tror jag glömt
något jag skulle komma ihåg
att inte glömma

något viktigt


något du sagt




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 990 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-16 11:19



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
snyggt
så här kan man känna
2007-11-29

    personan
intressant, gåtfull och jättefin!!
2007-10-31

  Just Emotions
berör.. jag läser.. andas
wow så bra!!
2007-09-26

  Hans w-art Westlund VIP
den här.. känns i mig.. den kom som en pil in .. och jag låter den sitta ett tag.. bokmärker den..
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad