Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gäller att våga, för annars kommer man ingenstans. Det gäller att inte vara allt för rädd.


Faller, faller, faller

Det är så jävla skönt
Att bara våga
Att trotsa alla sina rädslor
Och ta språnget
Utför klippkanten
Och falla
Falla
Falla

Falla
Tills någon tar emot en
Eller tills man plötsligt får egna vingar
Att flyga till månen med

Möjligheten finns förstås
Att man faller, faller, faller
Och sedan slår i klipporna längst ner
Bryter armar ben revben
Bryter självförtroende och stolthet
Kanske inte vågar försöka igen

(Men snälla snälla, låt mig glömma det
Bara ikväll?)




Fri vers av klarafisk
Läst 604 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2007-09-16 13:48



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ah jag faller och landar
i din sköna poesi
2007-10-13

    underbara_jag
Så sann
Önskar att man vågade mer, för förr eller senare så ångrar man sig att man inte gjorde det som man kanske ville...
2007-10-12

  mirrorball
jag älskar denna dikten. den är sjukt fin och beskriver precis hur det är. jättebra! <3
2007-10-12

    AnnaGs
Sjukt bra!!
Tack
2007-10-11

    Noyle
SJUKT bra! **** stjärnor till dig :)
2007-10-11

  Junibarn
Bästa jag läst på länge.
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk