Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas alltid... alltid på dig..


27


tiden rinner ut
du vet, den sinar
leenderna
förväntningarna
finns inte kvar
sagorna har genomskådats
och du med dem

flyr
om du bara stannar kvar
det var det där med
cobain
och att orka
att inte ge upp

efter dig mannen
med dig
alltid




Fri vers av Sländan
Läst 506 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-16 21:32



Bookmark and Share


  AllNamesRTaken
NÄ!! Jag vägrar.. 28 här och har just hittat leken och den blåögda tron igen. :) Snart så är det jultomte dax och snömagi :)
2007-10-02

  Sanchez VIP
the magic number 27
- tack o lov så har jag själv passerat den
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan