Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elegi.


When we all fall down.

 

 

 

Lyckan, så fromt kämpande
alltid svagast i närstrid
Sorgens klockor ringer
jag böjer mig.
***
telefonen ringer.

det var du.

 

 

 

 

 




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 22:40



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Finaste jag läst på länge:)
2007-11-06

  Smultris
det är såna här små guldkorn som får mig att uppskatta hemligheten i skrivna ord... gillar...
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson