Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Tittar i spegeln,
ser min stackars skrämda själ
Undrar vad jag är

Jag är en pojke
ett fegt litet barn, fastklämd
i vuxen mans kropp

Jag är förtvivlad
på väg att ge upp, varför
leva utan hopp?

Jag är en man, jag
är ingen riktig man, jag
försöker ibland

Jag är ingen man,
jag är ingenting, nånstans
Livet är min kamp

Jag är blott en man
som inte mycket kan, som
bara tar sig fram

Jag är aldrig här




Fri vers av Fredrik Adolvsson
Läst 642 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Adolvsson
Fredrik Adolvsson