Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var och en har sin frihet


Born to be free


Varje gång det gryr om morgorna
Innanför våra stängda ögonlock
Är allting så tyst, så fridfullt
Var och en löv faller sakta ned
De stilla regndropparna faller genom
Den täta granskogen

Fåglarna flyger högt upp i skyn
Alldeles fri, de är födda till att vara fria
Även en löv, ett träd är fri

Varje levande varelse som lever under
Världens ozon, är född till att vara fri
Lika fri som varje fågel som flyger högt i denna himmel
Vi lever under varje dag

Vi tittar upp mot skyn där fåglar flyger högt
Och en regndroppe träffar våra kinder

I am born to be free
You are born to be free
We are born to be free




Fri vers av iambleeding
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-17 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding