Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sorts forts. på mitt ordspråk


Vandrar...

...inte alla som vandrar är vilse,
de vill bara inte gå hem...




Fri vers av Dionysius
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-09-17 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius