Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kommer att dö före mej, Jeff.

jag somnade på badrumsgolvet med syrsorna utanför fönstret
det var något i mina lungor
som inte hörde hemma där

jag såg igenom dimman och jag såg ditt ansikte
du smekte min kind genom skuggorna
du sa \"it\'ll be ok\" och försökte ta min hand

men jag vet nu att det som går upp inte alltid kommer ner
jag har seglat skeppet på den avlägsna horisonten
och jag har hört dina hemligheter 3 på morgonen
jag har sett dina minnen från chrystal meth och kokain

din tatuering är \"Visions\",
men jag vet inte om du har några längre
mina ögon är eldigt blåa,
för elden brinner än och den kommer aldrig dö

jag tror att vi rörde varandra för tidigt
vi kysstes för tidigt
vi älskade för tidigt
jag försökte bli din skyddsängel för tidigt

du kommer att dö före mej
jag tror inte jag kommer rädda dej.




Fri vers av st.alice
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 10:01



Bookmark and Share


  Poison Ivy
nice one sis
2007-09-17

  albertina
Starkt och eldigt. Jag fastnade för denna dikt väldigt mycket. Du skriver underbart bra. Och du inspererar==) Bokmärker den
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

st.alice
st.alice