Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se ett sätt att få tala till punkt.


För det mesta tänker jag innan jag talar

Ofta tänker jag utan att tala

Ibland talar jag utan att tänka

Oavsett vilket vill jag att någon lyssnar




Övriga genrer av Catrin
Läst 835 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-09-17 10:18



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Visst är det så, bra tolkat.
2007-11-13

  aol
så är det bravo
2007-10-26

  W.Riter
Jag gillar verkligen din rubrik till den här texten.:-)
2007-09-19

  Kikhorion
Utan en mottagere, vad är talet då? En responslös dialog med sig själv möjligen, där det sagda antingen speglas tillbaka till den som talade, eller i värsta fall, bara tunnas ut i tomma intet.
2007-09-19

  Smultris
så är det, ja;)
2007-09-18

  Albert
det är väl därför vi är här
kanske

ja det är det
2007-09-17

    ej medlem längre
haha :)
2007-09-17

  devilsangel
Hur bra som helst! Och mänskligt...
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin