Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min utsikt har förändrats av att träd har fällts. Undrar vad min man hade tyckt.


Förändrad utsikt


Jag minns så väl
att du värnade
om alla träd
och du sa
att fåglarna
skulle minska
om vi tog bort
för många

Vi höll på att
växa igen
och du tog
bort en del
medan du
orkade men
det var en
del år sedan....

Några stora
träd är
nu borta
och min
utsikt
åt öster
ser nu
vårt höga berg

Morgonsolen
når hit nu
och du
hade tyckt
om det
jag tror
fåglarna
vänjer sig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP