Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så vackert..... Tyvärr påminns man om sitt sorgliga tillstånd, om den ofrivilliga ensamheten. Som det står i psalmen \"Sorgen och glädjen de vandra tillsammans\"


Sorg och glädje


Lilla Elin
du välkomna
lilla underbaring

som log så förnöjsamt
när allt ståhej i kyrkan pågick
Prästen lyfte dig och du skrattade

Sist jag var i kyrkan var det begravning
Mina tårar brände och jag fick stålsätta mig
för att klara psalmsången jag så hjärtans gärna ville

Svårast blev det att sitta ensam bredvid mig själv och
att på hemvägen inte kunna dela glädjen som alltid förr
att komma hem till ensamhetens ensamhet - helt uppfylld

. . . . . . . . . . jag tränar hela tiden tränar jag. . . . . . . . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-09-17 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP