Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är sorgsen ser man inte det vackra...


Var finns det vackra


Sorgsenheten gör
att man inte ser det som
är vackert och gott




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 18:18



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Väldigt fin och sann!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP