Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del dagar finns det en tomhet som känns i hela kroppen.....


Utan dig

Som att
äta
utan att
bli
mätt

dricka
och
ändå
förbli
törstig

utan dig
kan jag
aldrig
mer
bli
nöjd




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP