Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Då säger du;
att jag inte säger nåt till dig,
saken är att du skulle aldrig
orka lyssna på mig.

Du lyssnar inte ens på dig själv,

Upptagen av det brus
som susar utan värde,

(myrornaskrig eller rättfärd)

för att höra på en poet,
du måste lyssna på din
......... väsen .........

Då hör du poesin om dig.

Att du är helt enkelt
skapelsens mysterium,

Din kropp är byggd
av miljarder celler.

Att du finns på planeten
där solen är en
bland miljarder solar.

En individ bland miljarder
människor,
en människa
med allt det innebär.

En person,
kärlekens produkt.

Öppna
ögonen och öronen.

Se och hör
dimensionernas spegel
droppa
mot lyrikens
stilla tårar.





Fri vers av Syrak
Läst 549 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 20:26



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
Mycket fin...vackra toner klingande an i mitt hjärta av kärlek
2007-12-16

  Bodil Sandberg VIP
En underbar text om att bejaka lyrikens inre röst!!!!!Applåder!!
2007-09-20

  livsdans
Vad fint! Poesins värld är fantastisk...ett kärlekens uttryck!
2007-09-18

    Issand. VIP
vad vacker
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Syrak