Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komma nära hjärtat

när ditt hjärta går i tusen bitar
skulle det igentligen kunna gå isär mellan kammaren och förmaken
men så bokstavligt är det ju inte
Det känns in i bröstet
Från lilltån till hjärnan
Din kropp vill inte bära
Din huvud vill bara skrika åt alla
Dina händer vill bara röra , och dina ord bubblar ur
Ögonen vill bara stirra
det är svårt att förklara,
men allt du vill
är att komma nära.




Övriga genrer av C-suicide
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-09-17 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C-suicide
C-suicide