Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnsommar 2007



Varm sommarvind drog förbi
så snabbt
så snabbt att jag knappt hann dra in i mina lungor

Solen tittade fram
Så kort stund
så kort stund att jag inte ens hann hämta mina solglasögon

Men regnade DET gjorde det
Så mycket
Så mycket att jag hann köpa både gummistövlar,
paraply, regnställ och båt med för säkerhet skull




Fri vers av Therés
Läst 573 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 21:52



Bookmark and Share


    Iza
det e bara o börja gilla läget!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!