Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . och stjärnorna hörde . . .



barnets ängsliga gråt.


Pilen färdades bland stjärnorna

hjärtats eld räddades!

I stora björnens famn
somnade barnet;
sakta,
varsamt  lämnade björnen
det sovande barnet

mellan svanens vingar

och svanen flög i tystnaden
med ljusets hastighet.  

Starka och Snabba vingslag.

Svanen landade med barnet
 på himlavalvets ö
och viskade till barnet

- Åh du barn,
 med glittrande ögon
gråt ej mer . . .

på morgondagens himmel
dina tårar för alltid ska tindra

när mörkret faller omkring dig
hjärtats eld ska speglas
på himlavalvet

aldrig mer ska du känna dig rädd!

Sov nu, sov . . .

med dessa ord
flög svanen tillbaka
och frös fast på himmeln
bland barnets tårar.


Morgonen därpå; med rufsigt hår,
barnet vaknade

~ en ny dag fylld med nya äventyr och bus  ~




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 448 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-17 22:12



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en vacker saga!
2007-09-20

  Nanno
Vilken härlig sagoupplevelse..
2007-09-19

  Mackan
oerhört vackert och fantasifullt
känns som en oändlig och evig saga

en läsupplevelse
2007-09-18

  drakbruden VIP
Helt gudomligt vacker! Applåd!
2007-09-18

  Catrin
Med kärlek och värme gestaltar du denna finstämda saga.
2007-09-18

  DanSan
***************************

Hehehe . . . hoppsan som det kan
gå när det trögar på Hahaha . . .

Blev ganska många kommentarer
ju . . . *Ler*

***************************
2007-09-18

  DanSan
****************************

Mmm. . . underbar betraktelse på
natthimlen som vaggar sina barn
och björnarna ler . . . gnistrande
är kosmos i sin oändlighet!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

***************************
2007-09-18

  DanSan
****************************

Mmm. . . underbar betraktelse på
natthimlen som vaggar sina barn
och björnarna ler . . . gnistrande
är kosmos i sin oändlighet!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

***************************
2007-09-18

  DanSan
****************************

Mmm. . . underbar betraktelse på
natthimlen som vaggar sina barn
och björnarna ler . . . gnistrande
är kosmos i sin oändlighet!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

***************************
2007-09-18

  DanSan
****************************

Mmm. . . underbar betraktelse på
natthimlen som vaggar sina barn
och björnarna ler . . . gnistrande
är kosmos i sin oändlighet!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

***************************
2007-09-18

  Carlita
du är då en sötnos :)

vilken underbar gonattsaga, jag vill bara somna där i stora björnens famn, *mmmm*
2007-09-17

  Patrick K
Vacker lyrik!!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman