Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina alkoholistvänner fyllde år idag och då går det oftast så här. Jag försöker sluta


Fylla


Herregud, vad är det för omdöme?
Jag är inte ens bakfull
utan full
fortfarande
Men egentligen är det inte så konstigt
Klockan närmar sig två

Det är en tidig kväll för min krets.
\"Dagens ungdom\" säger de och skakar sorgset huvudet.
Jag med
Usch
Jag är välsignad med en skalle utan baksmälla
och gener för alkoholism

Man vet att man har gått över gränsen för länge sedan
när alternativet till nattligt sällskap
är att man däckar

Ärligt talat så är ja nära nu
att däcka

Tung, tung, tung

Man lutar huvudet åt ena sidan och får sedan kämpa för att få det rakt.

\"Dagens ungdom\" säger de
och skakar sorgset på huvudet
Jag kan inte göra annat än att skaka med

Jag får hålla med Johan Glans
\"Det jobbiga är inte att göra bort sig
utan att dölja att man har gjort bort sig\"

Vagner verkar vilja värma mig, han ligger troget intill

Jag älskar kattskrället.


Jag fick inte mycket sagt va?
Det spelar ingen roll
Texten raderas nog imorr\'n
Jag ville antagligen bevisa för mig själv att jag alltid håller fötterna på jorden, trots sprit
och imorgon inser jag nog att jag inte gör det

Nyttig läxa.

Dåligt omdöme

\"Ung och dum\"


Ja, jag passar på att vara riktigt jävla dum nu
för ung är jag redan




Övriga genrer av Skalet
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-09-17 23:37



Bookmark and Share


    BenjaminG
de va faktiskt en kul text, jag är ganska så dålig på att se de djupa i texter men ja känner igen mig.. \"det svåra är att dölja att man gjort bort sig\" :)
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet