http://youtube.com/watch?v=Sg4d8oBB9yY
Tack till shinekagewagawogo någonting för att det äntligen blev någon logisk ordning på den här texten
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://youtube.com/watch?v=Sg4d8oBB9yY
Tack till shinekagewagawogo någonting för att det äntligen blev någon logisk ordning på den här texten



Tid att vakna *

 

Vinka till spegeln
Där ser du det yttre!
Symbolen för allting du är och vill va
Alla "perfekta" de hatar att fela
och "fel", det är jag


Det känns bra



Dröm dina drömmar
De bor i ditt inre!
Det är därför de alltför sällan är bra
De spökar och kvider, de hatar och felar
och "fel" ska det va
minst ett tag


Det är falsk reklam
Det är lurendrejeri
Som att viska sig fram till ett skri
Det är tandblekning, rouge, silikon och parfym
Det är sanningens fobi

Det är vi


Hej, kom och ta mig
Hej, kom och hjälp mig
Som schitzofreni i en enklare grad
Välj nu ett sinne:
Se eller lyssna?

Inget är så falskt som en ärlig fasad



 




Fri vers av sorgsen
Läst 852 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-18 00:01



Bookmark and Share


  Smultris
Ahhh, häng på shins battle, han e cool, han e grym och han är en underbar vän.

Love you both:)
2007-09-23

  Shininkagemusha
*skickar micken*

Bra som fan. Både stilistiskt med skön rytm med rim och lagom mening.

I like it och rappar tillbaks:

Men senare. På min sida. ;)
2007-09-22

  Kikhorion
Välskriven, tänkvärd poesi!
2007-09-18

  Smultris
fast musikaliskt med ett k i slutet då:)
2007-09-18

  Smultris
Mi lajk...

du har en drös snygga minimalistiska rim som inte sticker ut och sådant uppskattas, sedan märks det att du är musikalist skolad då du får ett fint flyt i verserna.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen