Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Också denna dikt är av äldre datum, närmare bestämt 1983... Ett litet utslag av längtansfylld förväntan från en obotlig romantikers allra innersta rum...<br>


En vacker känsla …


***

Någonstans virvlar
en flod stilla förbi …
I en liten Virvel
där virvlar en liten vacker känsla
 och den känslan …
- den är vi …

*
Någonstans finns en liten dröm …
Jag tror det är en önskedröm …
- Tänk att få vandra hand i hand
tillsammans bredvid varann …
... varken låta sig leda eller ledas
styra eller styras …
bara vandra hand i hand
tillsammans bredvid varann …

*
Någonstans finns ett land
och i det landet finns ett hav …
Ett innanhav
– fyllt av känslor av förtroende –
utan tvång och krav…

*****

©Peter Stjerngrim




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 969 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2005-04-18 02:49



Bookmark and Share


  DominiQueen
Det havet längtar jag till, borde inte vi Alla göra det - så fint som Du beskriver det. Tack för alla mjuka och ömsinta ord.
2015-07-08

    ej medlem längre
Vackert diktat!
2014-05-23

  Kiina
Det var en söt och fin dikt!
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP