Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kanske tror att jag lever, men du har fel...

tomrum
mellan orden
mellan raderna
inom mig

eko
dundrar mot vadderade väggar
slår mot okrossbart glas
inom mig

limmad
är mina muskler
mina tankar
min själ




Fri vers av Xena
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 12:36



Bookmark and Share


  Just Emotions
väldigt stark och bra text!!! applåd*
2007-09-23

    Coffee
Vilken träffande dikt! Tänk att någon annan kan beskriva så bra precis det jag känner.....
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Xena