Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi är perfektionistiskt kaos

Vi kanske skulle kunna komma härifrån ett
ta(..g) tåget eller
bussen åka långt
för att hinna med livet eftersom det
går iväg till ingemansland omringad av grönt
och lila och rött
och kanske den sång som ljuder då du för
andra gången inte hittar din motivation som du
strategiskt lagt i din väsk-påse efter sista lektionen igår
kom du hem och sa att du skulle fly för du orkar inte vara
här står tiden still.
Läraren borrar sin blick i dina
ögon lyser ilskan över
livet kan ju inte alltid vara lätt eller-
hur(?) kan själen dansa då jag lagt
diskborsten fel och du skäller på mig att jag ska
göra iordning din mat?! Gör det själv din lilla(...!)
röst som ekar i huvudet \"motivera...
..förklara
....utförligt!!!\"





Övriga genrer av Moonwater
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 13:36



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
aaaaaaa älska :)
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater