Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utanförkänslan försvann när jag hörde statsministerns tal idag. Jag blev så rasande arg......men då har han i alla fall gjort EN sak för mig!


Tack statsministern


Man lär barn
att inte ge
sig på dem
som är
mindre

Regeringen
har inte
lärt sig
och
nu ska man
slå på dem
som redan
ligger....

Feghet
brukar man
kalla det
för det är
väl så
att det
inte går
på annat sätt....

Statsministern
förkunnar
sitt budskap
och
väcker mig
ur mitt
utanförskapsläge
DET är det
enda han
har gjort
för mig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-18 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP