Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man bör se till att man har åtminstone en liten stunds njutning varje dag, i synnerhet om man är i sorg eller har det tungt. Somliga dagar har det inte varit lätt att få till den stunden.


En liten stund varje dag


En jobbig
värknatt
för lite
sömn
-
dålig morgon
trist förmiddag

Plötsligt
är solen
v a r m
jag sätter
mig
och
en liten
stund
av
njutning
bjöds mig.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-09-18 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP