Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag mår dåligt och har tur att solen skiner, sätter jag mig en stund och ofta somnar jag då. Idag drömde jag om min man som inte längre finns. Trots det var jag vid bättre mod när jag vaknade....


Minnet lever i solen

Solen
livgivaren
får mig
att
slappna
av
jag somnade
i solstolen
och
drömde
om
min
älskade
och
han är
som
vanligt
livsglad
och
den här
gången
ville han
köpa
hus.....

Jag vaknar
och inser
min
verklighet
men
ler över
hur
väl
jag
minns
hur
starkt
mitt
minne
av honom
lever....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 21:51



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så många fina bilder du skapar med dina vackra och emotionellt laddade ord!
Kram Charlotte
2007-09-18

    LadyFool
ger en vacker bild... så fint..
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP