Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inget värre än..


















Tystnad




















.




Övriga genrer av Snubblaraldrig
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 18:09



Bookmark and Share


  Josef Ahl
Det var riktigt bra ! :)
2007-09-24

  ordterroristen
Samtidigt inget härligare och vackrare..
2007-09-18

  Svartochvitt
Sant, så sant.
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig