Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårt höga berg bakom huset. Ett kärt ställe för min älskade, ensam har jag aldrig varit där - förrän idag.


Bergsbestigning


Visserligen
rann
tårarna
hela tiden
både
av
ensamsorgen
och
ilskan
över
hur
ogenomträngligt
det
hade
blivit
sedan vi
var där
tillsammans
och
jag
lovade
mig själv
att jag
inte
skulle
ge upp

Med både
hund och katt
i släptåg
segade
jag mig
uppför
och
bedårades
jag
mindes
inte att
det var
såååå
underskönt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-09-18 19:40



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Vackert och symboliskt!
2007-09-18

  Sara Boström
låter som en viktig resa, bra klättrat!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP