Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite nonsens...


Om en pojkes allvarsamma blick och om hennes kärleksinsikter

Han stryker varsamt bort en hårslinga som
trillat ner över mina ögon
och med full koncentration
fäster han den bakom mitt högra öra


Sen tittar han på mig och säger;
att det är sötare så


Och jag ler på utsidan och insidan
känner
hur skrattet bubblar i magen, hur det
sprider sig i kroppen ända ut i fingertopparna

fingertopparna som jag låter vandra över dina läppar
jag smittar dig med skrattet
fäster det på din mun


och du smakar kärlek när jag försiktigt kysser dig




Fri vers av Trubbel
Läst 815 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 20:32



Bookmark and Share


  john ekström
verkligen en jättebra och fiffig text, att inte fler har kommenterat den. Man känner så väl igen sig i den, med kämpandet av att fästa håret bakom örat, smittar av sig med sitt skratt på ett vis som du beskrivit snyggt och smaken av kärlek var ju bara en urgo avslutning på en fin text
2007-09-30

    ej medlem längre
åh. så söt :)
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel