Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till...

vitsippor i ditt hjärta
frön som gror och hoppet andas
doften av förändring
kring dina busiga flätor
ytskikten djupnar
och du ler, för första gången

solstrålarna lyser upp din hud
när fingertoppar möter grönskan
du bryter av vattenytan
med din levande kropp
du stillar dina vingar
och du andas, för första gången

höstlöven virvlar in i ditt undermedvetna
när färgerna möter kontrasterna i dig
du vädrar själen fri från mörker
och öppnar fönstret mot världen
du stänger de förflutnas dörrar
och du ser, för första gången

snöflingor på dina läppar
och du smälter av livet som berör
isbarriärerna viker undan
inför din nyfunna tro
du möter skuggorna med mod
och du går, för första gången

du är livets älskade barn
och du ska vinna allt du har förlorat
håll ut,
framtiden är inte ditt förflutna
det är nu livet börjar
och du vet, för första gången




Fri vers av Linda A
Läst 876 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-18 22:55



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Vacker, så stark och sentimental.
2010-02-15

    sleepwalking
Du måste vara en mästare på liknelser.
Och skrift överhuvudtaget
2008-12-04

    Cajsa
Mycket bra skrivet, kram till dig min vän. Ta hand om dig, var rädd om dig
2007-09-19

    eva m h
Vackert och hoppfullt! Bokmärker!
2007-09-18

    eva m h
Mycket vackert och hopfullt! Tror jag måste bokmärka!
2007-09-18

    Issand. VIP
jättevacker
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A