Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke och handling går inte alltid hand i hand

Jag vill se
men ändå blundar jag...
...som så många andra






Fri vers av Therés
Läst 573 gånger
Publicerad 2007-09-18 23:38



Bookmark and Share


    Oprofessionell
mycket sanning i dina ord
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!