Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslorna åker hit och dit. Ibland ledsen sorg, ibland kärleksminnen....


Kärleken i sorgen


Sorgen
i kärleken

Kärleken
i sorgen

Sorgen är
inte vacker
men
kärleken
i sorgen
är det
vackraste
jag
har




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-19 13:45



Bookmark and Share


  * Ammi *
Mycket vacker
2007-09-20

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-09-20

  hero40
Vackra Kärleksord
återgivna med äkta känsla!
2007-09-19

    eva m h
Sorgen hör ihop med kärleken. Det är starka känslor du beskriver.
2007-09-19

    Maria Malm
Mycket uttryckt med få ord..
2007-09-19

    Regina E
Håller med - och fint skrivet.
2007-09-19

  Just Emotions
vackert.. jag stannar upp och läser igen...
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP