Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens blad

 

Ännu ett blad

tunt som fallet löv

ännu ett blad

som vänds

i mitt liv

 

det finns stunder att minnas

vid en lund jag vill minnas

att jag en gång var

en pojke med en stav

 

vandrande genom skogar

som då var oändliga

jagade min skugga

i den ljuva höstens tid

 

alla årstider som passerat

samma stav förgyller mitt liv

blickar inte tillbaka

jag minns min tid

 

alla vänner som passerat

de älskade som lämnat denna tid

minns dem väl

ni fyllde mitt liv

 

min vän

ett nytt liv

vill förgylla ditt liv

hur du än väljer

skall alltid finnas med

 

 

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 571 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-19 13:01



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så helt underbar, ljuvligt berörande sitter här föstummad, bokmärks!
2007-09-25

  Just Emotions
du är lika bra som alltid.. får aldrig nog av dina texter..
balsam för själen..
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius