Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Hon tittar sig i spegeln
Tittar utan att se
Håret rätt, mascaran på plats
Reda att möta människorna där ute
Som sliter
Biter
Förstör

Hon tittar utan att se
För hon vill inte se
Alla skärvor
Sprickor
Hur många bitar hon tappat
Under åren ute i verkligheten

(Hon vet vem hon är
Men väljer att inte
Vara sig själv

Hon vill inte bli lämnad
Ensam)




Fri vers av klarafisk
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-19 16:02



Bookmark and Share


  Junibarn
oh shit vad snyggt skrivet! Du skriver så bra! Applåd!
2007-09-23

  eweh
Fin =)
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk