Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag äger är köpt på kredit


Orden förlorade sin mening
i dina sliskiga kärleksrader
där allt var pest eller kolera
och alla hade suddiga fingeravtryck

Du växte fem centimeter i dina skor
den där sommaren
Men blev inte större på jorden
eftersom du ständigt ljög mellan dina tänder

Det var under dessa solskenstimmar
jag lärde mig hålla mig på ytan utan flytväst
i en swimmingpool fylld med mina tårar
och dina krokodiler




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-20 16:30



Bookmark and Share


    Oprofessionell
''i en swimmingpool fylld med mina tårar
och dina krokodiler ''

gillar den meningen Natalie
känns som du lekt med ordet krokodiltårar lite
2008-08-12

  Propella
"Du växte fem centimeter i dina skor
den där sommaren
Men blev inte större på jorden"

älskar näraskinnetmetaforer av den här typen. Och sista raden i texten är en käftsmäll. Strålande.
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP