Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till M.




Utan händer


håller tillbaka gråt
och saknad
över dagar som varit
en vändpunkt

Håller hårt i dig
idag
när du
kommer tillbaka till mig

Älskar dig
precis som förut
men
lite mer och lite oftare
nu när jag hör ditt skratt
och ser dig igen

Om du bara visste
hur mycket
och
hur ofta
du

får mig att leva 






Fri vers av Lany
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-09-19 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany