Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem hundra blås - mig dit, nu.




Feminist, javisst! Men först en rejäl avsugning.

Inte idag

I morgon ser inte bra ut heller.

Aldrig, vad sägs om aldrig,

passar det dig?

 

Ja, idag!

gärna i morgon

Alltid, vad sägs om alltid,

kan det tänkas sig?

 




Fri vers av Antropofagen
Läst 1616 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2007-09-21 22:37



Bookmark and Share


  karenina VIP
aldrig alltid.
2008-07-17

  aol
gillas bravo
2008-01-14

    Trast
Alltid. Poetiskt. Bra.
2008-01-12

  lodjuret/seglare VIP
gåta, en sten i gräset, fem streck ristade

fem i\'n i sten

den där bilden är underbar, finns på vykort också, kan int bevisa det för dig för jag tappade vykortet en kväll när jag hade huvudet i sanden

din text får förstås
fyra rötter av glasgräs
2008-01-05

  Sideshow Bob
Hahaha.

Oh yeah.
2007-11-17

  systra
*studsar* Jätte bra!!!
2007-10-06

  Inkarasilas
Ah botad huvudvärk, haha!
Tack för den!
2007-10-02

  Pitbullpudelns kärna
haha... femininist? javisst, men bara om jag får lära dig spela köttflöjt.

kanonbra!
2007-09-29

  fillatelli
Magnecyl, Ipren eller Treo...?

Som vanligt är du bäst för huvet, Brooo !
2007-09-23

  lodjuret/seglare VIP
underbar bild på dig av imorgon...

men... heter det verkligen
\'tänkas sig\'?

portföljen borde ha varit
revolutonärt röd...
nu övertygar den inte riktigt

och en annan sak...
vad betyder ordet \'feminist\'?
2007-09-23

    White as a star
:) hehe...
detta var bra skrivet :)
2007-09-22

  Bodil Sandberg
Skrattar gott!!!!En sån där underbart hysterisk text som man bara inte kan motstå!!!
2007-09-22

  Nina V A
haha ja det var ju ett konstpaket i cellofan - bild, titel och text.
Håller med Lili
2007-09-22

  Lena Krantz VIP
*gapskrattar*
Och ett skratt är alltid på sin plats så tack för den!
2007-09-22

  Kim VIP
Men det som stod under titeln var mer liv i!
2007-09-22

  Kim VIP
Tjänar titeln som magnet eller? Ursäkta får inte ihop det här...
2007-09-22

  AneLa
gillar denna ;D
2007-09-21

  Måna N. Berger
Huvvet i kläm? Jajjemän! *S*
2007-09-21

  Carlita
haha, jag gillar jakobs kommentar
2007-09-21

  aftermath
äntligeeeeeeeeen får jag garva med hela hjärtat
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen